-
Priprema10 min
-
Kuhanje1 h
-
Broj osoba4
Sastojci
Koraci
Pećnicu zagrijati na 190°C.
Luk oguliti i prepoloviti.
Limun također prepoloviti.
Pile napuniti limnom i lukom, a zatim zavezati kuhinjskim koncem.
Žumanjke izmiješati, zatim uz pomoć četke premazati pile sa svih strana.
Začiniti biberom i soli.
Staviti u pekač i peći otprilike 1 h, ili dok ne poprimi željenu boju.
Pečeno pile ostaviti 10-tak minuta da se ohladi, a zatim izrezati i poslužiti.
Punjeno pile
Sastojci
Follow The Directions
Pećnicu zagrijati na 190°C.
Luk oguliti i prepoloviti.
Limun također prepoloviti.
Pile napuniti limnom i lukom, a zatim zavezati kuhinjskim koncem.
Žumanjke izmiješati, zatim uz pomoć četke premazati pile sa svih strana.
Začiniti biberom i soli.
Staviti u pekač i peći otprilike 1 h, ili dok ne poprimi željenu boju.
Pečeno pile ostaviti 10-tak minuta da se ohladi, a zatim izrezati i poslužiti.
Ocijeni