Zaštita privatnosti

Posjetivši njam.ba prihvaćate našu ZAŠTITU PRIVATNOSTI.

INFORMACIJE TREĆIH STRANA
O vama se mogu prikupljati podaci interakcijom ili pristupom određenim uslugama.
Između ostalog ove informacije mogu uključivati koji preglednik i operativni sistem koristite, URL ili oglas, pojmove koje ste koristili na pretraživaču a koji su vas doveli do usluge, šta ste posjetili na našoj stranici i druge informacije tokom korištenja stranice.
Ovi podaci se mogu koristiti u svrhu poboljšanja usluga koje nudimo, kako bi vam reklame bile relevantne, za analizu i funkcionalnost stranice.
Podaci koje prikupljamo mogu također sadržavati i “IP” adresu ili neki drugi jedinstveni identifikator za bilo koji uređaj (računar, tablet, mobitel i slično), a pomoću kojeg se pristupa usluzi.

KOLAČIĆI
Kao i mnoge web stranice i njam.ba će koristiti “kolačiće” za prikupljanje informacija.
Kolačić je mala datoteka s podacima koji će se sačuvati na hard disku vašeg računara ili drugog uređaja a sve u svrhu vođenja evidencije.
Uz pomoć trajnih kolačića će se sačuvati vaš registracijski ID kao i šifra, što će vam olakšati kod narednih prijava i korištenja naših usluga.
Kolačići ID sesije, koji ističu na kraju sesije preglednika će nam omogućiti da bolje razumijemo vašu interakciju s uslugama portala.
Biti ćete u mogućnosti da izaberete da li želite koristiti kolačiće ali imajte na umu da ukoliko ne prihvatite kolačiće, možda nećete biti u mogućnosti koristiti sve funkcionalnosti koje vam nudi blog.njam.ba.

UGRAĐENE SKRIPTE
Možemo koristiti neku programsku tehnologiju, poznatu kao ugrađene skripte, programski kod, koji je dizajniran za prikupljanje podataka o interakciji s uslugama, kao što su linkovi na koje kliknete.