Radite sa nama

VOLJELI BI SMO RADITI SA VAMA!

Postoji više načina na koji Vam stoje na raspolaganju za potencijalno partnerstvo s vašim brendom.
Ne ustručavajte se da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o mogućnostima za partnerstvo, kao što su opcije navedene u nastavku ili da razgovaramo o bilo kojoj drugoj ideji koju možda imate.

POTENCIJALNE PRILIKE ZA PARTNERSTVO:

Sponzorisane objave: Otvoreni smo za diskusiju o mogućnosti sponzorisanih postova na njam.ba! Ako imate ideje o sadržaju za koji mislite da bi se povezao s našim čitateljima, javite nam se! 

Brend ambasador: Voljeli bismo da razmotrimo svaku priliku da predstavljamo Vaš brend, proizvod ili uslugu tokom dužeg vremenskog perioda kao ambasador brenda. Mogućnosti za partnerstvo mogu uključivati dijeljenje vašeg brenda s našim čitateljima putem postova na blogu, reklamiranja na društvenim mrežama, oglasnim prostorima i još mnogo toga.

Instagram video/reels: Odličan za trenutnu izloženost našoj Instagram publici. Ovi postovi oživljavaju proizvod brenda sa brzim i zabavnim videom, a imaju tendenciju da brzo dobiju zamah i angažman.

Instagram story: Brz, lak i veoma efikasan način da doprete do naše publike sa vodičem za proizvod ili preporukom. Od svih tipova sadržaja, ovo je najličniji način povezivanja s našom publikom jer uključuje niz zabavnih video zapisa iz stvarnog života.

Organizovanje nagradnih igri: Nagrade su bez sumnje neki od omiljenih postova! Ako imate proizvod ili uslugu za koju smatrate da bi se povezala s našim čitateljima, kontaktirajte nas. 

Oglasi: Različite reklamne veličine i cijene na njam.ba dostupne su na zahtjev.

KONTAKT:

Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o potencijalnim mogućnostima partnerstva. Radujemo se Vašoj poruci!