-
Priprema5 min
-
Kuhanje25 min
-
Broj osoba2
Sastojci
Koraci
Pileća prsa začiniti biberom i soli.
U dubokoj tavi zagrijati maslinovo ulje. Dodati pileća prsa.
Pržiti s jedne strane 5-6 minuta, a zatim okrenuti i pržiti s druge strane još toliko.
Pileća prsa izvaditi na tanjir i ostaviti po strani.
Smanjiti temperaturu.
U tavu dodati bijeli luk i inćun, pržiti 30 sekundi a zatim miješajući dodati vrhnje za kuhanje i senf.
Nakon što zavri dodati parmezan, origano, koricu i sok od limuna.
Vratiti nazad u tavu pileća prsa.
Pokriti i kuhati još 8-10 minuta.
Poslužiti uz rižu i salatu.
Pileća prsa s parmezanom
Sastojci
Follow The Directions
Pileća prsa začiniti biberom i soli.
U dubokoj tavi zagrijati maslinovo ulje. Dodati pileća prsa.
Pržiti s jedne strane 5-6 minuta, a zatim okrenuti i pržiti s druge strane još toliko.
Pileća prsa izvaditi na tanjir i ostaviti po strani.
Smanjiti temperaturu.
U tavu dodati bijeli luk i inćun, pržiti 30 sekundi a zatim miješajući dodati vrhnje za kuhanje i senf.
Nakon što zavri dodati parmezan, origano, koricu i sok od limuna.
Vratiti nazad u tavu pileća prsa.
Pokriti i kuhati još 8-10 minuta.
Poslužiti uz rižu i salatu.