-
Priprema10 min
-
Kuhanje15 min
-
Broj osoba8
Sastojci
Koraci
Razdvojite žumanca i bjelanca.
Miksajte bjelanca dok ne dobijete snijeg, a zatim iz više puta miksajući dodajte šećer.
Dodajte koricu od limuna i izmiješajte mutilicom.
Zatim dodajte jedno po jedno žumance, svaki put miješajući mutilicom.
Dodajte ulje i izmiješajte.
Zatim dodajte prosijani gustin. Miješajte dok se ne sjedini.
Pleh 23x33 cm obložite papirom za pečenje.
Izlijte tijesto.
Pecite na 180°C, 13-15 minuta. Provjerite čačkalicom da li je kora pečena.
Izvadite iz pećnice, a zatim izvadite iz pleha i skinite papir za pečenje.
U zdjelu dodajte mascarpone i nutellu. Miješajte dok se ne sjedine.
Premažite koru i zarolajte.
Čuvajte u frižideru najmanje 4 sata.
Dekorišite po želji i poslužite.
Rolat sa nutellom i mascarpone sirom
Sastojci
Follow The Directions
Razdvojite žumanca i bjelanca.
Miksajte bjelanca dok ne dobijete snijeg, a zatim iz više puta miksajući dodajte šećer.
Dodajte koricu od limuna i izmiješajte mutilicom.
Zatim dodajte jedno po jedno žumance, svaki put miješajući mutilicom.
Dodajte ulje i izmiješajte.
Zatim dodajte prosijani gustin. Miješajte dok se ne sjedini.
Pleh 23x33 cm obložite papirom za pečenje.
Izlijte tijesto.
Pecite na 180°C, 13-15 minuta. Provjerite čačkalicom da li je kora pečena.
Izvadite iz pećnice, a zatim izvadite iz pleha i skinite papir za pečenje.
U zdjelu dodajte mascarpone i nutellu. Miješajte dok se ne sjedine.
Premažite koru i zarolajte.
Čuvajte u frižideru najmanje 4 sata.
Dekorišite po želji i poslužite.
Ocijeni