- Kuhinja: Svjetska
- Težina: Lagano

-
Priprema5 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba4
Hrskavi i sočni pileći bataci iz friteze na vrući zrak savršeno su rješenje za brz i zdrav obrok bez viška ulja. Uz jednostavnu marinadu od maslinovog ulja, bijelog luka i dimljene paprike, dobit ćete bogat ukus i neodoljivu aromu.
Sastojci
Koraci
U zdjelu dodajte maslinovo ulje, bijeli luk, dimljenu slatku papriku i po želji bibera i soli. Izmiješajte.
Dodajte batake i ravnomjerno umasirajte marinadu.
Pecite u fritezi na vrući zrak na 200°C, 10 minuta, zatim okrenite batake i pecite još 10 minuta. Poslužite odmah, prijatno!
Pileći bataci iz friteze na vrući zrak
Sastojci
Follow The Directions

U zdjelu dodajte maslinovo ulje, bijeli luk, dimljenu slatku papriku i po želji bibera i soli. Izmiješajte.

Dodajte batake i ravnomjerno umasirajte marinadu.

Pecite u fritezi na vrući zrak na 200°C, 10 minuta, zatim okrenite batake i pecite još 10 minuta. Poslužite odmah, prijatno!