-
Priprema15 min
-
Kuhanje25 min
-
Broj osoba4
Sastojci
Koraci
U zdjelu dodajte brašno, prašak za pecivo, grčki jogurt i so. Miješajte dok ne dobijete glatko tijesto.
Tijesto zamotajte u plastičnu foliju i ostavite u frižider na 30 minuta.
Pećnicu zagrijte na 180°C.
Izvadite tijesto iz frižidera.
Tijesto i radnu površinu pospite brašnom, a zatim tijesto podijelite na 6 dijelova.
Uzmite jedan komad tijesta i oblikujte lopticu.
Prstom napravite rupu na sredini, kako biste oblikovali bagel i pospite ga brašnom.
Isti postupak ponovite i sa preostalim komadima tijesta.
U posudu naspite vodu, a u drugu susam.
Svaki bagel umočite prvo u vodu a zatim u susam.
Redajte na pleh obložen papirom za pečenje.
Pecite 25-30 minuta.
Izvadite pleh iz pećnice i ostavite sa strane dok se peciva ne ohlade.
Brza bagel peciva
Sastojci
Follow The Directions
U zdjelu dodajte brašno, prašak za pecivo, grčki jogurt i so. Miješajte dok ne dobijete glatko tijesto.
Tijesto zamotajte u plastičnu foliju i ostavite u frižider na 30 minuta.
Pećnicu zagrijte na 180°C.
Izvadite tijesto iz frižidera.
Tijesto i radnu površinu pospite brašnom, a zatim tijesto podijelite na 6 dijelova.
Uzmite jedan komad tijesta i oblikujte lopticu.
Prstom napravite rupu na sredini, kako biste oblikovali bagel i pospite ga brašnom.
Isti postupak ponovite i sa preostalim komadima tijesta.
U posudu naspite vodu, a u drugu susam.
Svaki bagel umočite prvo u vodu a zatim u susam.
Redajte na pleh obložen papirom za pečenje.
Pecite 25-30 minuta.
Izvadite pleh iz pećnice i ostavite sa strane dok se peciva ne ohlade.
Ocijeni