-
Priprema15 min
-
Kuhanje1 h 30 min
-
Broj osoba4
Sastojci
Koraci
Korak 1
U šerpu dodajte juneći vrat, pasirani paradajz, ocijeđen crni grah, luk, bijeli luk, čili, vodu, so i biber. Izmiješajte.
Korak 2
Stavite na kolo. Nakon što zavri smanjite temperaturu i kuhajte oko 1 h i 30 min ili dok grah ne omekša.
Korak 3
Ukoliko je potrebno tokom kuhanja dodajte još vode.
Crni grah s junećim vratom
Sastojci
Follow The Directions
Korak 1
U šerpu dodajte juneći vrat, pasirani paradajz, ocijeđen crni grah, luk, bijeli luk, čili, vodu, so i biber. Izmiješajte.
Korak 2
Stavite na kolo. Nakon što zavri smanjite temperaturu i kuhajte oko 1 h i 30 min ili dok grah ne omekša.
Korak 3
Ukoliko je potrebno tokom kuhanja dodajte još vode.
Ocijeni