Domaći pastrami

Domaći pastrami recept
  • Priprema
    10 min
  • Kuhanje
    6 h
  • Broj osoba
    10

Tanko izrezani pastrami je idelan za pravljenje sendviča.

Sastojci

Koraci

Korak 1

Pećnicu zagrijati na 100°C.

Korak 2

Dodati sve začine u manju posudu i izmiješati.

Korak 3

Veći komad aluminijske folije pouljiti, na nju staviti meso i posuti ga začinima sa svih strana. Zamotati folijom. Zatim zamotati još u dva sloja aluminijske folije, a potom staviti na pleh.

Korak 4

Ubaciti u pećnicu i peći 6 sati.

Korak 5

Nakon 6 sati skinuti foliju i poželji još malo zapeći na većoj temperaturi.

Korak 6

Da bi se meso moglo lijepo izrezati, najbolje je da odstoji najmanje pola sata, a pomogućnosti i duže.

Pogledajte još