Farfalle sa pesto rosso, mozzarellom i šparogama

Farfalle sa pesto rosso, mozzarellom i šparogama
  • Priprema
    10 min
  • Kuhanje
    15 min
  • Broj osoba
    4

Sastojci

Koraci

Korak 1

Šparoge blanširajte u slanoj vodi oko 3 minute, a zatim procijedite.

Korak 2

Tjesteninu Farfalle skuhajte u slanoj vodi prema uputstvu na pakovanju.

Korak 3

Procjedite tjesteninu, sačuvajte malo vode od kuhanja kako biste razrijedili umak.

Korak 4

Ocijeđenu tjesteninu dodajte u zdjelu zajedno s umakom Pesto Rosso, šparogama, mini mozzarellom i ekstra djevičanskim maslinovim uljem.

Korak 5

Izmiješajte, a ako je potrebno dodajte malo vode od kuhanja tjestenine. Poslužite odmah.

Korak 6

Pratite nas na Instagramu njam.ba da biste bili u toku sa novim receptima i ne zaboravite ostaviti komentar ispod i napisati nam kako je ispala Vaša tjestenina!

Pogledajte još

Ocijeni

Vaša email adresa neće biti prikazana. Polja označena * su obavezna!