-
Priprema5 min
-
Kuhanje10 min
-
Broj osoba4
Sastojci
Koraci
File oslića začiniti biberom i soli.
U tavi zagrijati maslinovo ulje.
Pržiti file oslića s jedne strane 3-4 minute, a zatim s druge strane još 3-4 minute ili dok ne porumeni.
File izvaditi i ostaviti po strani.
Smanjiti temperaturu, a zatim u tavu dodati maslac i bijeli luk.
Pržiti oko 30 sekundi, a zatim dodati sok i koricu od limuna i isjeckan peršun.
Vratiti file nazad u tavu i peći još oko 1 minute.
File oslića poslužiti s rukolom i kriškama limuna.
File oslića s limunom i peršunom
Sastojci
Follow The Directions
File oslića začiniti biberom i soli.
U tavi zagrijati maslinovo ulje.
Pržiti file oslića s jedne strane 3-4 minute, a zatim s druge strane još 3-4 minute ili dok ne porumeni.
File izvaditi i ostaviti po strani.
Smanjiti temperaturu, a zatim u tavu dodati maslac i bijeli luk.
Pržiti oko 30 sekundi, a zatim dodati sok i koricu od limuna i isjeckan peršun.
Vratiti file nazad u tavu i peći još oko 1 minute.
File oslića poslužiti s rukolom i kriškama limuna.