-
Priprema15 min
-
Kuhanje20 min
Sastojci
Koraci
Na pobrašnjenoj radnoj površni razvaljajte lisnato tijesto, a zatim izrežite na 8 jednakih dijelova.
Lagano premažite svaki dio linsatog tijesta senfom, stavite hrenovku i zarolajte.
U manjoj zdjeli izmiješajte jaje i premažite tijesto. Pospite susamom.
Po želji izrežite i redajte na pleh obložen papirom za pečenje.
Pecite na 200°C, oko 15 - 20 minuta ili dok tijesto ne bude zlatne boje.
Hrenovke u lisnatom tijestu
Sastojci
Follow The Directions
Na pobrašnjenoj radnoj površni razvaljajte lisnato tijesto, a zatim izrežite na 8 jednakih dijelova.
Lagano premažite svaki dio linsatog tijesta senfom, stavite hrenovku i zarolajte.
U manjoj zdjeli izmiješajte jaje i premažite tijesto. Pospite susamom.
Po želji izrežite i redajte na pleh obložen papirom za pečenje.
Pecite na 200°C, oko 15 - 20 minuta ili dok tijesto ne bude zlatne boje.
Ocijeni