
-
Priprema20 min
-
Kuhanje12 min
-
Broj osoba4
Ako tražite savršen recept za sočne i mekane juneće ražnjiće, onda ste na pravom mjestu.
Marinada od jogurta i maslinovog ulja daje mesu posebnu mekoću i bogat okus, dok ražnjići pečeni na roštilju ili tavi dobijaju neodoljivu zlatno-smeđu koricu.
Ovo je recept koji će oduševiti vaše goste, a priprema je brza i jednostavna. Poslužite ih uz svježu salatu, rižu ili hljeb i uživaj u pravom mediteranskom ugođaju!
Sastojci
Koraci
U zdjelu dodajte jogurt, so, biber, bijeli luk i maslinovo ulje. Izmiješajte.
Dodajte meso i izmiješajte. Ostavite da se marinira najmanje 2h.
Nanižite meso na štapiće.
Peći oko 12 minuta (okretati svakih 2–3 minute). Prijatno!
Juneći ražnjići
Sastojci
Follow The Directions

U zdjelu dodajte jogurt, so, biber, bijeli luk i maslinovo ulje. Izmiješajte.

Dodajte meso i izmiješajte. Ostavite da se marinira najmanje 2h.

Nanižite meso na štapiće.

Peći oko 12 minuta (okretati svakih 2–3 minute). Prijatno!