-
Priprema10 min
-
Kuhanje10 min
-
Broj osoba24
Sastojci
Koraci
U zdjelu dodati maslac i šećer u prahu. Izmiješati a zatim dodati žumanjke i aromu vanilije i nastaviti s miješanjem. Dodati brašno. Miješati dok se sastojci ne povežu.
Tijesto podijeliti na dva jednaka dijela, u jedan dio dodati kakao i izmiješati.
Tijesto zamotati u plastičnu foliju i ostaviti u frižider da odstoji najmanje 20 minuta.
Oba tijesta razvaljati na pobrašnjenoj površini.
Uz pomoć malog rezača u obliku srca naizmjenično rezati tijesto, bijela srca ubaciti na mjesta gdje su bila crna srca i obrnuto. Zatim velikim rezačom izrezati srca i redati na pleh obložen papirom za pečenje.
Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 180°, 8-10 minuta.
Keks srce
Sastojci
Follow The Directions
U zdjelu dodati maslac i šećer u prahu. Izmiješati a zatim dodati žumanjke i aromu vanilije i nastaviti s miješanjem. Dodati brašno. Miješati dok se sastojci ne povežu.
Tijesto podijeliti na dva jednaka dijela, u jedan dio dodati kakao i izmiješati.
Tijesto zamotati u plastičnu foliju i ostaviti u frižider da odstoji najmanje 20 minuta.
Oba tijesta razvaljati na pobrašnjenoj površini.
Uz pomoć malog rezača u obliku srca naizmjenično rezati tijesto, bijela srca ubaciti na mjesta gdje su bila crna srca i obrnuto. Zatim velikim rezačom izrezati srca i redati na pleh obložen papirom za pečenje.
Peći u pećnici prethodno zagrijanoj na 180°, 8-10 minuta.