-
Priprema5 min
-
Kuhanje15 min
Kuhanje kukuruza u fritezi na vrući zrak je jednostavno i brzo. Ukoliko želite da jedete zdrav, ukusan i hrskav kukuruz, friteza je pravi izbor.
Sastojci
Koraci
Korak 1
U zdjelu dodajte kukuruz, soja sos, kukuruzno brašno, so i čili u prahu. Izmiješajte.
Korak 2
Fritezu na vrući zrak zagrijte na 180°C.
Korak 3
U korpu od friteze ubacite aluminijsku foliju a zatim dodajte kukuruz.
Korak 4
Kuhajte oko 15 minuta, miješajući svako 5 minuta.
Korak 5
Poslužite sa svježim peršunom.
Kukuruz šećerac iz friteze na vrući zrak
Sastojci
Follow The Directions
Korak 1
U zdjelu dodajte kukuruz, soja sos, kukuruzno brašno, so i čili u prahu. Izmiješajte.
Korak 2
Fritezu na vrući zrak zagrijte na 180°C.
Korak 3
U korpu od friteze ubacite aluminijsku foliju a zatim dodajte kukuruz.
Korak 4
Kuhajte oko 15 minuta, miješajući svako 5 minuta.
Korak 5
Poslužite sa svježim peršunom.
Ocijeni