-
Priprema30 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba10
Super mekane rolnice sa tunom, lukom i mozzarella sirom. Savršene su za doručak ili kao užina.
Sastojci
Koraci
U posudu za mikser dodajte brašno, so, kvasac, jaje, med, otopljeni maslac i toplu vodu.
Miješajte 10 minuta.
Pokrijte plastičnom folijom i ostavite tijesto da nadolazi dok se ne udvostruči.
U zdjelu dodajte ocijeđenu tunu, majonezu, luk, so i biber. Izmiješajte.
Razvaljajte tijesto na pobrašnjenoj radnoj površini u obliku pravougaonika.
Tijesto premažite omekšalim maslacem.
Preko ravnomjerno rasporedite fil, a zatim pospite naribanom mozzarellom.
Zarolajte tijesto i izrežite na 12 jednakih dijelova.
Redajte na pleh obložen papirom za pečenje.
Pokrijte plastičnom folijom i ostavite dok se rolnice ne udvostruče.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C, oko 20 minuta ili dok rolnice ne porumene.
Prije nego što poslužite možete posuti origanom.
Mekane tuna rolnice
Sastojci
Follow The Directions
U posudu za mikser dodajte brašno, so, kvasac, jaje, med, otopljeni maslac i toplu vodu.
Miješajte 10 minuta.
Pokrijte plastičnom folijom i ostavite tijesto da nadolazi dok se ne udvostruči.
U zdjelu dodajte ocijeđenu tunu, majonezu, luk, so i biber. Izmiješajte.
Razvaljajte tijesto na pobrašnjenoj radnoj površini u obliku pravougaonika.
Tijesto premažite omekšalim maslacem.
Preko ravnomjerno rasporedite fil, a zatim pospite naribanom mozzarellom.
Zarolajte tijesto i izrežite na 12 jednakih dijelova.
Redajte na pleh obložen papirom za pečenje.
Pokrijte plastičnom folijom i ostavite dok se rolnice ne udvostruče.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 180°C, oko 20 minuta ili dok rolnice ne porumene.
Prije nego što poslužite možete posuti origanom.