- Kuhinja: Mediteranska
- Težina: Lagano
-
Priprema5 min
-
Kuhanje10 min
-
Broj osoba4
Ovaj recept je savršen za užurbane radne dane, kada želite da napravite nešto ukusno, ali nemate puno vremena.
Sastojci
Koraci
U dubokoj tavi na srednje jakoj temperaturi otopite maslac.
Dodajte luk i bijeli luk i kuhajte, miješajući, dok ne omekšaju, oko 1 do 2 minute.
Dodajte suhi paradajz i kuhajte još 1 minutu.
Umiješajte vodu i vrhnje za kuhanje.
Nakon što zavri dodajte njoke.
Kuhajte, često miješajući, dok se njoke ne skuhaju, oko 3 do 5 minuta.
Dodajte parmezan i bosiljak.
Začinite solju i biberom. Izmiješajte i poslužite.
Njoke sa suhim paradajzom i bosiljkom
Sastojci
Follow The Directions
U dubokoj tavi na srednje jakoj temperaturi otopite maslac.
Dodajte luk i bijeli luk i kuhajte, miješajući, dok ne omekšaju, oko 1 do 2 minute.
Dodajte suhi paradajz i kuhajte još 1 minutu.
Umiješajte vodu i vrhnje za kuhanje.
Nakon što zavri dodajte njoke.
Kuhajte, često miješajući, dok se njoke ne skuhaju, oko 3 do 5 minuta.
Dodajte parmezan i bosiljak.
Začinite solju i biberom. Izmiješajte i poslužite.
Ocijeni