Pileća krilca sa parmezanom iz friteze na vrući zrak

Pileća krilca sa parmezanom iz friteze na vrući zrak
  • Priprema
    5 min
  • Kuhanje
    20 min
  • Broj osoba
    4

Sastojci

Koraci

Pileća krilca iz friteze na vrući zrak su hrskava i ukusna.

Korak 1

Fritezu na vrući zrak zagrijte na 200°C.

Korak 2

U zdjelu dodajte pileća krilca, ulje, so, biber i dimljenu slatku papriku. Izmiješajte tako da pileća krilca budu ravnomjerno začinjena.

Korak 3

Kada se friteza zagrije, dodajte krilca u fritezu. Krilca treba da budu raspoređena u jednom sloju, kako bi se mogla ravnomjerno peći.

Korak 4

Pecite krilca 7 minuta, a zatim ih okrenite i pecite još 7 minuta.

Korak 5

U zdjelu dodajte naribani parmezan i otopljeni maslac. Izvadite pileća krilca i dodajte ih parmezanu i maslacu.

Korak 6

Dobro izmješajte a zatim vratite opet u fritezu i pecite preostalih 6 minuta.

Korak 7

Pileća krilca poslužite uz omiljeni umak.

Pogledajte još