- Kuhinja: Svjetska
- Težina: Lagano

-
Priprema5 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba4
Sastojci
Koraci
Pileća krilca iz friteze na vrući zrak su hrskava i ukusna.
Fritezu na vrući zrak zagrijte na 200°C.
U zdjelu dodajte pileća krilca, ulje, so, biber i dimljenu slatku papriku. Izmiješajte tako da pileća krilca budu ravnomjerno začinjena.
Kada se friteza zagrije, dodajte krilca u fritezu. Krilca treba da budu raspoređena u jednom sloju, kako bi se mogla ravnomjerno peći.
Pecite krilca 7 minuta, a zatim ih okrenite i pecite još 7 minuta.
U zdjelu dodajte naribani parmezan i otopljeni maslac. Izvadite pileća krilca i dodajte ih parmezanu i maslacu.
Dobro izmješajte a zatim vratite opet u fritezu i pecite preostalih 6 minuta.
Pileća krilca poslužite uz omiljeni umak.
Pileća krilca sa parmezanom iz friteze na vrući zrak
Sastojci
Follow The Directions
Pileća krilca iz friteze na vrući zrak su hrskava i ukusna.

Fritezu na vrući zrak zagrijte na 200°C.

U zdjelu dodajte pileća krilca, ulje, so, biber i dimljenu slatku papriku. Izmiješajte tako da pileća krilca budu ravnomjerno začinjena.

Kada se friteza zagrije, dodajte krilca u fritezu. Krilca treba da budu raspoređena u jednom sloju, kako bi se mogla ravnomjerno peći.

Pecite krilca 7 minuta, a zatim ih okrenite i pecite još 7 minuta.

U zdjelu dodajte naribani parmezan i otopljeni maslac. Izvadite pileća krilca i dodajte ih parmezanu i maslacu.

Dobro izmješajte a zatim vratite opet u fritezu i pecite preostalih 6 minuta.

Pileća krilca poslužite uz omiljeni umak.