- Kuhinja: Svjetska
- Težina: Lagano

-
Priprema10 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba6
Sastojci
Koraci
Ovaj jednostavan recept donosi savršeno pečene pileće batake s bogatim začinima i minimalno ulja. Priprema je brza i laka, a rezultat nevjerovatan!
Na svakom bataku napravite dva reza.
U zdjelu dodajte jogurt, kurkumu, dimljenu slatku papriku, so, sok od limuna i ulje. Izmiješajte.
Dodajte batake i u njih dobro umasirajte marinadu.
Pokrijte plastičnom folijom i ostavite da se marinira 90 minuta.
Pileće batake pacite u fritezi na vrući zrak, zagrijanoj na 180°C.
Pecite 10 minuta, zatim batake okrenite i pecite još 10 minuta. Izvadite i poslužite. Prijatno!
Pileći bataci iz friteze na vrući zrak
Sastojci
Follow The Directions
Ovaj jednostavan recept donosi savršeno pečene pileće batake s bogatim začinima i minimalno ulja. Priprema je brza i laka, a rezultat nevjerovatan!

Na svakom bataku napravite dva reza.

U zdjelu dodajte jogurt, kurkumu, dimljenu slatku papriku, so, sok od limuna i ulje. Izmiješajte.

Dodajte batake i u njih dobro umasirajte marinadu.

Pokrijte plastičnom folijom i ostavite da se marinira 90 minuta.

Pileće batake pacite u fritezi na vrući zrak, zagrijanoj na 180°C.

Pecite 10 minuta, zatim batake okrenite i pecite još 10 minuta. Izvadite i poslužite. Prijatno!