- Kuhinja: Svjetska
- Težina: Lagano
-
Priprema10 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba2
Sastojci
Koraci
U manju zdjelu dodajte maslinovo ulje, dimljenu slatku papriku i po želji bibera i soli. Izmiješajte.
U drugu zdjelu dodajte isjeckanu crvenu papriku, špinat, krem sir, komadiće feta sira i origano. Izmiješajte.
Pileći file razrezati, tako da se dobije "džep" za filovanje, a zatim premazati marinadom.
Džepiće na fileu napunite filom.
Zatvorite uz pomoć čačkalica.
Pecite na 200°C, 20 minuta.
Punjeni pileći file sa krem sirom, paprikom i špinatom iz friteze na vrući zrak
Sastojci
Follow The Directions
U manju zdjelu dodajte maslinovo ulje, dimljenu slatku papriku i po želji bibera i soli. Izmiješajte.
U drugu zdjelu dodajte isjeckanu crvenu papriku, špinat, krem sir, komadiće feta sira i origano. Izmiješajte.
Pileći file razrezati, tako da se dobije "džep" za filovanje, a zatim premazati marinadom.
Džepiće na fileu napunite filom.
Zatvorite uz pomoć čačkalica.
Pecite na 200°C, 20 minuta.