Punjeno pile

Punjeno pile
  • Priprema
    10 min
  • Kuhanje
    1 h
  • Broj osoba
    4

Sastojci

Koraci

Korak 1

Pećnicu zagrijati na 190°C.

Korak 2

Luk oguliti i prepoloviti.

Korak 3

Limun također prepoloviti.

Korak 4

Pile napuniti limnom i lukom, a zatim zavezati kuhinjskim koncem.

Korak 5

Žumanjke izmiješati, zatim uz pomoć četke premazati pile sa svih strana.

Korak 6

Začiniti biberom i soli.

Korak 7

Staviti u pekač i peći otprilike 1 h, ili dok ne poprimi željenu boju.

Korak 8

Pečeno pile ostaviti 10-tak minuta da se ohladi, a zatim izrezati i poslužiti.

Pogledajte još

Ocijeni

Vaša email adresa neće biti prikazana. Polja označena * su obavezna!