-
Priprema15 min
-
Kuhanje40 min
-
Broj osoba6
Sastojci
Koraci
Korak 1
U dubokoj tavi zagrijati ulje. Dodati oguljene glavice luka. Pržiti 3-4 minute.
Korak 2
Dodati šampinjone. Pržiti 10 minuta.
Korak 3
Zatim dodati pardajz pastu i paradajz. Izmiješati.
Korak 4
Dodati cimet, chilli pahuljice, lovor, vodu i kocku za supu.
Korak 5
Nakon što zavri kuhati na niskoj temperaturi 30-40 minuta.
Korak 6
Skinuti s vatre, dodati med i izmiješati.
Korak 7
Poslužiti s kuhanom rižom.
Šampinjoni i luk
Sastojci
Follow The Directions
Korak 1
U dubokoj tavi zagrijati ulje. Dodati oguljene glavice luka. Pržiti 3-4 minute.
Korak 2
Dodati šampinjone. Pržiti 10 minuta.
Korak 3
Zatim dodati pardajz pastu i paradajz. Izmiješati.
Korak 4
Dodati cimet, chilli pahuljice, lovor, vodu i kocku za supu.
Korak 5
Nakon što zavri kuhati na niskoj temperaturi 30-40 minuta.
Korak 6
Skinuti s vatre, dodati med i izmiješati.
Korak 7
Poslužiti s kuhanom rižom.
Ocijeni