-
Priprema10 min
-
Kuhanje1 h i 25 min
-
Broj osoba10
Sastojci
Koraci
Slanutak preko noći namakati u vodi.
Ocjediti, dodati u šerpu zajedno s vodom. Nakon što zavri kuhati oko 45 minuta.
Kuhan slanutak ocijediti i osušiti uz pomoć kuhinjske krpe ili papira.
Slanutak dodati u zdjelu zajedno s maslinovim uljem, soli, crvenom paprikom i kurkumom. Izmiješati.
Ravnomjerno rasporediti na pleh obložen papirom za pečenje.
Peći u pećnici zagrijanoj na 220°C oko 30-40 minuta.
Slanutak iz pećnice
Sastojci
Follow The Directions
Slanutak preko noći namakati u vodi.
Ocjediti, dodati u šerpu zajedno s vodom. Nakon što zavri kuhati oko 45 minuta.
Kuhan slanutak ocijediti i osušiti uz pomoć kuhinjske krpe ili papira.
Slanutak dodati u zdjelu zajedno s maslinovim uljem, soli, crvenom paprikom i kurkumom. Izmiješati.
Ravnomjerno rasporediti na pleh obložen papirom za pečenje.
Peći u pećnici zagrijanoj na 220°C oko 30-40 minuta.
Ocijeni