-
Priprema15 min
-
Kuhanje20 min
Sastojci
Koraci
Pećnicu zagrijati na 200°C.
Pleh obložiti papirom za pečenje.
U manju zdjelu dodati maslinovo ulje, origano, bijeli luk i parmezan. Izmiješati.
Razvaljati lisnato tijesto tako da bude oko 3 mm debljine.
Premazati jedan dio tijesta dobijenom smijesom i poklopiti drugim dijelom.
Lagano preko preći okolagijom.
Izrezati na trakice.
Uvrnuti i redati na pleh.
Peći 15-20 minuta ili dok ne poprimi zlatnu boju.
Uvrnuto lisnato tijesto s parmezanom i bijelim lukom
Sastojci
Follow The Directions
Pećnicu zagrijati na 200°C.
Pleh obložiti papirom za pečenje.
U manju zdjelu dodati maslinovo ulje, origano, bijeli luk i parmezan. Izmiješati.
Razvaljati lisnato tijesto tako da bude oko 3 mm debljine.
Premazati jedan dio tijesta dobijenom smijesom i poklopiti drugim dijelom.
Lagano preko preći okolagijom.
Izrezati na trakice.
Uvrnuti i redati na pleh.
Peći 15-20 minuta ili dok ne poprimi zlatnu boju.