-
Priprema15 min
-
Kuhanje15 min
-
Broj osoba8
Sastojci
Koraci
Pećnicu zagrijati na 190°C.
Na pleh staviti papir za pečenje.
U zdjelu dodati šećer, cimet i koricu limuna. Izmiješati.
Lisnato tijesto razvaljati u obliku pravougaonika.
Premazati otopljenim maslacem, a preko ravnomjerno rasporediti smjesu od šećera i cimeta.
Na polovicu tijesta rasporediti grožđice, a drugom polovicom tijesta preklopiti.
Lagano oklagijom preći preko tijesta.
Izrezati na 8 jednakih dijelova, uvrnuti i redati na pleh.
Jaje izmiješati s vodom i premazati tijesto.
Peći oko 15 minuta ili dok tijesto ne poprimi zlatnu boju.
Uvrnuto pecivo s cimetom i grožđicama
Sastojci
Follow The Directions
Pećnicu zagrijati na 190°C.
Na pleh staviti papir za pečenje.
U zdjelu dodati šećer, cimet i koricu limuna. Izmiješati.
Lisnato tijesto razvaljati u obliku pravougaonika.
Premazati otopljenim maslacem, a preko ravnomjerno rasporediti smjesu od šećera i cimeta.
Na polovicu tijesta rasporediti grožđice, a drugom polovicom tijesta preklopiti.
Lagano oklagijom preći preko tijesta.
Izrezati na 8 jednakih dijelova, uvrnuti i redati na pleh.
Jaje izmiješati s vodom i premazati tijesto.
Peći oko 15 minuta ili dok tijesto ne poprimi zlatnu boju.
Ocijeni