Uvrnuto pecivo sa umakom pesto rosso i parmezanom

Uvrnuto pecivo sa umakom pesto rosso i parmezanom
  • Priprema
    10 min
  • Kuhanje
    15 min
  • Broj osoba
    12


Ako ste ljubitelj italijanske kuhinje, onda morate probati uvrnuto pecivo s umakom pesto rosso i parmezanom. Ovi hrskavi, tanki štapići napravljeni su od lisnatog tijesta, umaka i parmezana, što ih čini savršenim predjelom za svaku priliku.

Sastojci

Koraci

Korak 1

Lisnato tijesto razvucite u obliku pravougaonika.

Korak 2

Namažite umakom pesto rosso i pospite naribanim parmezanom. Zatim presavijte lisnato tijesto, tako da bude zatvoreno poput knjige.

Korak 3

U manju zdjelu dodajte jaje i mlijeko. Izmiješajte i premažite tijesto.

Korak 4

Pospite susamom.

Korak 5

Izrežite na trakice širine prsta.

Korak 6

Trakice uvrnite i redajte na pleh obložen papirom za pečenje.

Korak 7

Pecite na 200°C, 15 minuta.

Pogledajte još

Ocijeni

Vaša email adresa neće biti prikazana. Polja označena * su obavezna!