-
Priprema10 min
-
Kuhanje15 min
-
Broj osoba12
Ako ste ljubitelj italijanske kuhinje, onda morate probati uvrnuto pecivo s umakom pesto rosso i parmezanom. Ovi hrskavi, tanki štapići napravljeni su od lisnatog tijesta, umaka i parmezana, što ih čini savršenim predjelom za svaku priliku.
Sastojci
Koraci
Lisnato tijesto razvucite u obliku pravougaonika.
Namažite umakom pesto rosso i pospite naribanim parmezanom. Zatim presavijte lisnato tijesto, tako da bude zatvoreno poput knjige.
U manju zdjelu dodajte jaje i mlijeko. Izmiješajte i premažite tijesto.
Pospite susamom.
Izrežite na trakice širine prsta.
Trakice uvrnite i redajte na pleh obložen papirom za pečenje.
Pecite na 200°C, 15 minuta.
Uvrnuto pecivo sa umakom pesto rosso i parmezanom
Sastojci
Follow The Directions
Lisnato tijesto razvucite u obliku pravougaonika.
Namažite umakom pesto rosso i pospite naribanim parmezanom. Zatim presavijte lisnato tijesto, tako da bude zatvoreno poput knjige.
U manju zdjelu dodajte jaje i mlijeko. Izmiješajte i premažite tijesto.
Pospite susamom.
Izrežite na trakice širine prsta.
Trakice uvrnite i redajte na pleh obložen papirom za pečenje.
Pecite na 200°C, 15 minuta.
Ocijeni