-
Priprema10 min
-
Kuhanje11 min
-
Broj osoba4
Sastojci
Koraci
Korak 1
Tjesteninu Penne Rigate kuhajte u slanoj kipućoj vodi prema uputstvu na pakovanju.
Korak 2
U dubokoj tavi zagrijte ekstra djevičansko maslinovo ulje, dinstajte patlidžan par minuta a zatim dodajte umak Basilico.
Korak 3
Dodajte ocijeđenu tjesteninu i malo vode u kojoj se tjestenina kuhala.
Korak 4
Izmiješajte i poslužite sa naribanim parmezanom.
Tjestenina Penne Rigate s umakom Basilico i patlidžanom
Sastojci
Follow The Directions
Korak 1
Tjesteninu Penne Rigate kuhajte u slanoj kipućoj vodi prema uputstvu na pakovanju.
Korak 2
U dubokoj tavi zagrijte ekstra djevičansko maslinovo ulje, dinstajte patlidžan par minuta a zatim dodajte umak Basilico.
Korak 3
Dodajte ocijeđenu tjesteninu i malo vode u kojoj se tjestenina kuhala.
Korak 4
Izmiješajte i poslužite sa naribanim parmezanom.
Ocijeni