-
Priprema20 min
-
Kuhanje4 h
-
Broj osoba6
Sastojci
Koraci
Pećnicu zagrijati na 170°
Marinada: U multipraktik dodajte ružmarin, bijeli luk, maslinovo ulje, so, biber, čili pahuljice, koricu i sok limete, origano i med. Dobro izmiksajte.
Pekač s rešetkom obložite s dva sloja aluminijske folije, a zatim stavite papir za pečenje.
Rasporedite komade janjetine i krompir.
Ravnomjerno rasporedite marinadu po janjetini i krompiru.
Zatim dodajte camembert sir i komadiće putera.
Pokrijte prvo papirom za pečenje, a zatim aluminijskom folijom.
Ubacite u pećnicu i pecite 3 sata i 30 minuta.
Izvadite iz pećnice i otkrijte.
Povećajte temperaturu na 200°C i pecite još 30 minuta.
Izvadite iz pećnice, sačekajte 15-20 minuta a zatim poslužite. Prijatno!
Janjetina s mladim krompirom i camembert sirom
Sastojci
Follow The Directions
Pećnicu zagrijati na 170°
Marinada: U multipraktik dodajte ružmarin, bijeli luk, maslinovo ulje, so, biber, čili pahuljice, koricu i sok limete, origano i med. Dobro izmiksajte.
Pekač s rešetkom obložite s dva sloja aluminijske folije, a zatim stavite papir za pečenje.
Rasporedite komade janjetine i krompir.
Ravnomjerno rasporedite marinadu po janjetini i krompiru.
Zatim dodajte camembert sir i komadiće putera.
Pokrijte prvo papirom za pečenje, a zatim aluminijskom folijom.
Ubacite u pećnicu i pecite 3 sata i 30 minuta.
Izvadite iz pećnice i otkrijte.
Povećajte temperaturu na 200°C i pecite još 30 minuta.
Izvadite iz pećnice, sačekajte 15-20 minuta a zatim poslužite. Prijatno!
Ocijeni