Pileći ražnjići u marinadi od grčkog jogurta

Pileći ražnjići u marinadi od grčkog jogurta
  • Priprema
    20 min
  • Kuhanje
    20 min
  • Broj osoba
    4

Sastojci

Koraci

Korak 1

U zdjelu dodajte grčki jogurt, naribani bijeli luk, koricu i sok od limuna, maslinovo ulje, dimljenu slatku papriku, kurkumu, chilli, suhu majčinu dušicu, kumin i po želji soli i bibera. Dobro izmiješajte.

Korak 2

Dodajte piletinu u marinadu, pokrijte plastičnom folijom i ostavite u frižider najmanje 6 sati ili preko noći.

Korak 3

Piletinu nabodite na štapiće za ražnjiće i pecite na grill tavi na srednje jakoj temperaturi oko 4 minute sa svake strane.

Korak 4

Poslužite uz rižu i salatu.

Pogledajte još

Ocijeni

Vaša email adresa neće biti prikazana. Polja označena * su obavezna!