-
Priprema20 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba4
Sastojci
Koraci
U zdjelu dodajte grčki jogurt, naribani bijeli luk, koricu i sok od limuna, maslinovo ulje, dimljenu slatku papriku, kurkumu, chilli, suhu majčinu dušicu, kumin i po želji soli i bibera. Dobro izmiješajte.
Dodajte piletinu u marinadu, pokrijte plastičnom folijom i ostavite u frižider najmanje 6 sati ili preko noći.
Piletinu nabodite na štapiće za ražnjiće i pecite na grill tavi na srednje jakoj temperaturi oko 4 minute sa svake strane.
Poslužite uz rižu i salatu.
Pileći ražnjići u marinadi od grčkog jogurta
Sastojci
Follow The Directions
U zdjelu dodajte grčki jogurt, naribani bijeli luk, koricu i sok od limuna, maslinovo ulje, dimljenu slatku papriku, kurkumu, chilli, suhu majčinu dušicu, kumin i po želji soli i bibera. Dobro izmiješajte.
Dodajte piletinu u marinadu, pokrijte plastičnom folijom i ostavite u frižider najmanje 6 sati ili preko noći.
Piletinu nabodite na štapiće za ražnjiće i pecite na grill tavi na srednje jakoj temperaturi oko 4 minute sa svake strane.
Poslužite uz rižu i salatu.
Ocijeni