-
Priprema15 min
-
Kuhanje20 min
-
Broj osoba9
Sastojci
Koraci
Zagrijati pećnicu na 180°C.
Tamnu i bijelu čokoladu isjeckati na manje komade.
U posudu dodati maslac, bijeli i smeđi šećer i aromu vanilije. Mijašati dok se sastojci ne sjedine.
Miješajući dodati prvo, a zatim i drugo jaje.
Kada smjesa postane pjenasta dodati brašno i prašak za pecivo. Nastaviti s miješanjem dok se sastojci ne sjedine.
Dobijeno tijesto podijeliti na 2 dijela.
Pekač 21x21 cm obložiti papirom za pečenje.
S polovicom tijesta ravnomjerno obložiti dno, a preko rasporediti komadiće čokolade i marshmallow.
Zatim prekriti preostalim tijestom. I ako tijesto ne rasporedite ravnomjerno nema veze jer će se raširiti prilikom pečenja.
Peći 20 minuta.
Ostaviti da se ohladi najmanje 30 minuta, zatim izrezati i po želji ukrasiti otopljenom čokoladom.
S’more kolač
Sastojci
Follow The Directions
Zagrijati pećnicu na 180°C.
Tamnu i bijelu čokoladu isjeckati na manje komade.
U posudu dodati maslac, bijeli i smeđi šećer i aromu vanilije. Mijašati dok se sastojci ne sjedine.
Miješajući dodati prvo, a zatim i drugo jaje.
Kada smjesa postane pjenasta dodati brašno i prašak za pecivo. Nastaviti s miješanjem dok se sastojci ne sjedine.
Dobijeno tijesto podijeliti na 2 dijela.
Pekač 21x21 cm obložiti papirom za pečenje.
S polovicom tijesta ravnomjerno obložiti dno, a preko rasporediti komadiće čokolade i marshmallow.
Zatim prekriti preostalim tijestom. I ako tijesto ne rasporedite ravnomjerno nema veze jer će se raširiti prilikom pečenja.
Peći 20 minuta.
Ostaviti da se ohladi najmanje 30 minuta, zatim izrezati i po želji ukrasiti otopljenom čokoladom.